NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

verkoopmakelaar

Wil je jouw woning succesvol verkopen?

Een NVM makelaar staat voor deskundigheid,
betrouwbaarheid en zekerheid en helpt je bij het verkopen van jouw woning.

Vind jouw verkoopmakelaar

Jouw huis verkopen met een NVM makelaar

Wil je jouw woning verkopen, maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken? Tijdens de verkoop van jouw huis zijn er heel wat zaken waar je bij stil moet staan. Welke verkoopstrategie gebruik je, hoe onderhandel je over de prijs en wat zijn de valkuilen?

Daarom is een deskundig en betrouwbaar persoon die je begeleidt en adviseert zeker geen overbodige luxe. Iemand die de markt kent en scherp onderhandelt, namens jou. Iemand die jouw belangen behartigt. Met een NVM verkoopmakelaar haal je het maximale uit de verkoop van jouw woning!

Wat doet een NVM verkoopmakelaar?

Een NVM verkoopmakelaar beoordeelt hoe jouw woning in de markt ligt en vergelijkt de marktprijzen van soortgelijke woningen in de buurt met behulp van de NVM database. Hij zorgt ervoor dat jij geen enkel risico loopt bij de verkoop van je huis.

De voordelen van een NVM verkoopmakelaar

  • Onderhandelt namens jou over de beste verkoopprijs.
  • Kent de lokale markt goed en weet wat er speelt.
  • Weet precies wat nodig is om jouw woning snel en goed te verkopen.

Meer over een NVM makelaar

Wat kost een NVM makelaar?

Voor het inschakelen van een NVM verkoopmakelaar betaal je een makelaarscourtage. De kosten van de verkopende makelaar zijn voor rekening van de verkoper.

Waarom een NVM makelaar inschakelen?

Alle NVM leden hebben altijd kennis van de meest recente wet- en regelgeving op het gebied van onroerend goed. Zij staan klaar om jou te helpen met de verkoop van jouw huis. Je bepaalt zelf welke onderdelen van het verkoopproces je wel of niet wilt uitbesteden.

Heb je een taxatie nodig voor jouw woning? Ook dan ben je bij NVM aan het goede adres. Vind hier een betrouwbare NVM Taxateur.

Nieuwsgierig geworden? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in om de mogelijkheden van een NVM makelaar en courtage (kosten) te bespreken.

Zoek jouw lokale
NVM makelaar
of taxateur
Plaatsnaam Naam makelaar