NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Vind een NVM makelaar in Brielle

De NVM makelaar staat voor deskundigheid,
betrouwbaarheid en zekerheid.

Vind een makelaar in Brielle.

Brielle

Stad van nu, sfeer van toen

Brielle biedt de fijne combinatie van landelijk wonen, een historisch centrum, tal van voorzieningen en een uitstekende bereikbaarheid. Woon je in Brielle, dan ervaar je de voordelen van een grote stad, zónder de grootstedelijke nadelen.

Waarschijnlijk ken je de plaats nog wel van je geschiedenisles vroeger, want ‘op 1 April (1572) verloor Alva zijn Bri(e)l’. Brielle heeft een van de best bewaarde vestingwerken van Nederland en telt meer dan 400(!) monumenten, zoals de bijzondere Sint-Catharijnekerk. Elk pand in de binnenstad heeft een eigen verhaal.

Maar de karakteristieke panden zijn niet alleen leuk om te bekijken, je kunt in Brielle ook prima shoppen. In unieke kledingzaakjes, winkeltjes met ambachtelijke producten en kunstgaleries bijvoorbeeld. Van een hapje of drankje genieten kan in de gezellige cafés en restaurantjes.

 

Voorzieningen

Brielle heeft vele voorzieningen, zoals een medisch centrum, gloednieuw sportcomplex, zwembad, theater, muziekschool, bibliotheek en jongerencentrum. Ook qua onderwijsaanbod zit het wel goed: er zijn zeven basisscholen en drie middelbare scholen.

In Brielle kun je allerlei sporten beoefenen, van voetbal en atletiek tot tennis en twirlen. Bovendien kun je op het Brielse Meer ook nog surfen, duiken, zeilen, zwemmen en vissen. En rondom het meer zijn wandel-, fiets- en ruiterpaden aangelegd.

Brielle bevindt zich op slechts 12 kilometer afstand van het strand en het duingebied van Makelaar Voorne-Putten. De stad ligt bovendien op een steenworp afstand van de A15 en Makelaar Rotterdam, en is uitstekend bereikbaar. Een ideale locatie dus!

 

Makelaars in Brielle

Gevonden kantoren (4)
Plaats
NVM Makelaar
Rijksstraatweg 36, Vierpolders
3237 LR Brielle
0181 41 86 40
info@lobs.nl
www.lobs.nl
Mr. J. Harthoorn
Voorstraat 46
3231 BJ Brielle
0181 48 40 00
oostvoorne@kolpavanderhoek.nl
www.kolpavanderhoek.nl
N.J.M. Wesseling
Turfkade 12-13
3231 AR Brielle
0181 48 71 20
info@vanravens.nl
www.vanravens.nl
H. van Ravens
Scharloo 1
3231 AM Brielle
0181 47 51 00
info@betistmakelaardij.nl
www.betistmakelaardij.nl
A.J. Betist
1

Vind een NVM makelaar in de buurt

Plaatsnaam Naam makelaar