NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Vind een NVM makelaar in
Hendrik Ido Ambacht

De NVM makelaar staat voor deskundigheid,
betrouwbaarheid en zekerheid.

Vind een makelaar in Hendrik Ido Ambacht

 

 

Modern dorp met centrale ligging


Hendrik-Ido-Ambacht is een modern, welvarend en rustig dorp dat zeer centraal gelegen is, tegen het Groene Hart aan. In de omgeving kun je volop wandelen, fietsen en varen.


In het gezellige dorpshart met zijn kleine en grote winkels kun je terecht voor al je dagelijkse boodschappen, een nieuwe outfit of een bosje bloemen. Ook is er genoeg te beleven voor een avondje uit. Ga uit eten in een van de restaurants of bezoek cultureel centrum Cascade, waar altijd wel iets leuks op het programma staat.


Verder kent Hendrik-Ido-Ambacht een bloeiend verenigingsleven en vind je in het dorp verschillende basisscholen, en een aantal middelbare scholen op fietsafstand. En dan woon je ook nog dicht bij prachtige, waterrijke natuurgebieden. Trek er lekker op uit: ga naar recreatiegebied Sandelingen-Ambacht, de nabijgelegen Biesbosch of het Kralingse bos.


Hendrik-Ido-Ambacht ligt tussen Rotterdam (20 minuten rijden) en Dordrecht (15 minuten) in en ook in Breda ben je zo (binnen 25 minuten). Met het openbaar vervoer is het dorp bovendien ook perfect te bereiken.

 

Makelaars Hendrik Ido Ambacht

Gevonden kantoren (2)
Plaats
NVM Makelaar
De Schoof 8
3341 EB Hendrik Ido Ambacht
078 681 25 66
info@vanspronsenmakelaars.nl
www.vanspronsenmakelaars.nl
O.C. Mulder
De Schoof 82
3341 EB Hendrik Ido Ambacht
078 68 40 292
info@wisse.nl
www.wisse.nl
E.B. van Bronswijk
C.M. de Visser
S. Wisse
1

Vind een NVM makelaar in de buurt

Plaatsnaam Naam makelaar