NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Bestuur en Organisatie

Contact gegevens NVM ZHZ

Secretariaat:
Molenleede 20, 2991 WB Barendrecht
T 0180 76 92 70
M info@nvmrotterdam.nl

KvK nummer: 40341973

 

 

E.H.W. (Ernst) Klompé
Afdelingsvoorzitter
De woningmakelaardij zit in een dynamische tijdperk. De rol van de makelaar verandert, ook de vereniging moet daarin meegaan. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen.
M.A. (Rianne) Korteweg
Penningmeester
Ik ben geboren en getogen in Dordrecht en inmiddels al ruim 20 jaar werkzaam in de makelaardij in Dordrecht. Vanaf 1 juli 2012 als makelaar en mede oprichter van Advema Makelaardij en Financiële Dienstverlening.Ik vind het leuk achter de schermen van de afdeling mee te mogen kijken en hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren voor de leden en onze omgeving.
R.C. (Ralph) Deurloo
Bestuurslid
Mijn naam is Ralph Deurloo NVM Makelaar in de Hoeksche Waard (kantoor in Numansdorp) en penningmeester van NVM Rotterdam ZHZ. Dit om betrokken te zijn bij de vereniging en ook om contact te houden met de collega's uit andere gebieden in de grote afdeling ZHZ.
J.H. (Johan) Oosterlee
Bestuurslid
O.R. (Olaf) Reimers
Bestuurslid
S.M. (Sibylla) Kwaaitaal
Ambtelijk secretaris
Met veel plezier onderhoud ik de contacten met onze leden, de landelijke NVM en de andere afdelingen van de NVM. Ik ben verantwoordelijk voor de ledenadministratie en de nieuwsvoorziening op de website en in de nieuwsbrieven. Ik sta altijd open voor de ideeën en suggesties van de leden.