NVM Rotterdam ZHZ | Vind jouw NVM makelaar in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Vind een NVM Makelaar Contact    Inloggen

Nieuws

 31 mrt 2020 11:25
Directiewissel bij VastgoedCert Per 1 april treedt Leendert Meijers (54) aan als nieuwe directeur bij Stichting VastgoedCert. Hij volgt hiermee Jan Mes op die vanwege zijn pensionering de organisatie verlaat.

Lees verder op NVM.nl


 30 mrt 2020 12:46
Publicatie Vastgoedmarkt in beeld, alle relevante vastgoedcijfers in 2019 De publicatie 'Vastgoedmarkt in beeld' is een samenwerking van de NVM met dochteronderneming brainbay. Het is een samenvatting van alle relevante vastgoedcijfers in 2019, verrijkt met infographics. Deze uitgave is met name geschikt voor (vastgoed)ondernemers, die met de kennis van 2019 verzekerd willen zijn van een succesvol 2020.

Lees verder op NVM.nl


 27 mrt 2020 15:18
Woningmarkt gaat door ondanks crisis Voorzitter Onno Hoes vertelt aan Tros Radar of je nog veilig een huis kan bezichtigen in coronatijd, of je de financiering bij de bank nog rond krijgt en hoe de huizenprijzen zich ontwikkelen.

Lees verder op NVM.nl


 27 mrt 2020 13:58
Verhalen uit het veld: Kopen tijdens coronacrisis Florent van Gurp van ROGA Makelaars uit Breda is specialist op het gebied van aankoop. Hij beantwoordt een aantal vragen over de vastgoedmarkt in tijden van crisis.

Lees verder op NVM.nl


 26 mrt 2020 13:50
Onno Hoes bij WNL over gevolgen van coronacrisis voor vastgoedmarkt Wat gaat er gebeuren met de huizenprijzen? "De effecten vallen nu nog mee" zegt Voorzitter Onno Hoes in Goedemorgen Nederland op NPO1.“De periode waar we het over hebben is nog heel kort”, zegt Hoes. “Er is veel meer onzekerheid bij mensen en psychologie is de basis van de economische ontwikkeling. Wat dat betreft is het niet raar dat mensen verwachten dat de huizenprijzen wat gaan zakken.”

Lees verder op NVM.nl


 26 mrt 2020 12:49
Koningin Máxima spreekt steun uit voor mkb-ondernemers Koningin Máxima heeft gistermiddag, ook mede namens de Koning, haar betrokkenheid en steun uitgesproken aan alle mkb-ondernemers die nu hard worden getroffen door de coronacrisis. Dat deed zij tijdens de virtuele vergadering van het hoofdbestuur van MKB-Nederland waar zij door voorzitter Jacco Vonhof voor was uitgenodigd. De Koningin sprak als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap.

Lees verder op NVM.nl


 26 mrt 2020 09:27
Vastgoedmarkt in beeld, alle relevante vastgoedcijfers in 2019 Vanaf vandaag verschijnt de nieuwe Vastgoedmarkt in beeld. Een samenvatting van alle relevante vastgoedcijfers in 2019. Een heel waardevol en handzaam exemplaar, dat dient als naslagwerk. Het afgelopen jaar kenmerkte zich door een toenemende krapte op de woningmarkt zodat er na de laatste kwartaalcijfers van de NVM door iedereen gesproken wordt over ‘woningnood’. Bovendien leidde deze krapte wederom tot prijsstijgingen en deden de stikstof­ en PFAS­crisis, waardoor veel projecten stil kwamen te liggen, er nog een laatste schepje bovenop.

Lees verder op NVM.nl


 26 mrt 2020 09:00
Ervaringen in deze tijden van corona. - Robert Soffree

Robert Soffree is makelaar bij Soffree Taxaties en Makelaardij in Rotterdam. Wij zijn benieuwd naar zijn ervaringen in deze tijden van corona.Lees verder


 25 mrt 2020 16:27
Huizen bezichtigen via Facebook Eerst was het een leuke toevoeging, digitale bezichtigingen via Facebook. Inmiddels gaat door de coronacrisis zoveel mogelijk digitaal, dus ook bezichtigingen. Robin van den Brink is werkzaam bij Van der Hoek makelaardij en maakt dankbaar gebruik van de mogelijkheden die Facebook biedt. Vanavond om 19.30 uur laat Robin zien in het RTL Nieuws op RTL 4, hoe een Facebook Live bezichtiging in zijn werk gaat.

Lees verder op NVM.nl


 24 mrt 2020 12:22
5 Dingen die u nu kunt doen als NVM’er in de corona-crisis We gaan door een ongekende en spannende tijd heen. Covid-19 maakt dat we afstand van elkaar moeten houden en zoveel mogelijk thuis moeten blijven. Tegelijkertijd proberen we de vastgoedmarkt draaiende houden, want mensen hebben altijd een plek nodig om te wonen en te werken. Hierbij bent u essentieel. Gelukkig zijn er 5 dingen die u vandaag al kunt doen om uw klanten, uw bedrijf en de maatschappij te ondersteunen.

Lees verder op NVM.nl


 23 mrt 2020 11:07
Thomas & Thomas met Onno Hoes (NVM): "Makelaars zijn wél innovatief" Onno Hoes (NVM) stapt in de Kever bij Thomas en Thomas. De voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars vertelt wat de plannen zijn voor de toekomst op het gebied van innovatie en geeft innovatieve oplossingen voor de woningnood. Zijn statement? “Makelaars zijn wel degelijk super innovatief.”

Lees verder op NVM.nl


 20 mrt 2020 11:54
Tulpen voor opdrachtgevers Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars heeft een kantoor middenin de bollenstreek en brengt vandaag tulpen naar haar opdrachtgevers en medewerkers die vanaf huis volop aan de slag zijn. “Enerzijds om te laten zien dat we deze crisis samen door moeten komen en dat we zorgen voor elkaar. En anderzijds om de tulpenkwekers een hart onder de riem te steken, want zij zien de afname van de bloemen sterk achteruitgaan.”

Lees verder op NVM.nl


 19 mrt 2020 15:10
Makelaardij komt met creatieve oplossingen door coronavirus Wie kan, werkt thuis en is ondertussen hard aan het werk om de economie draaiende te houden. Met zijn allen staan we voor een grote uitdaging. Maar, crisistijd kan ook tot nieuwe inzichten leiden. Zo hebben we een heleboel mooie oplossingen voorbij zien komen van makelaarskantoren die niet bij de pakken neer zijn gaan zitten, maar op andere manieren hun vak uitoefenen. Hieronder een greep uit de oplossingen die we voorbij zien komen.

Lees verder op NVM.nl


 18 mrt 2020 10:41
‘Goede stappen kabinet om ondernemers te ondersteunen’ ‘Het kabinet onderneemt goede aanvullende stappen om ondernemers van heel klein tot groot te ondersteunen nu de coronacrisis zo hard doorzet,’ dat zeggen VNO-NCW en MKB-Nederland in een eerste reactie op het zojuist gepresenteerde pakket extra maatregelen. ‘Komende dagen moeten we met elkaar bekijken of dit ook in de praktijk en snel genoeg voldoende soelaas biedt nu bij veel ondernemers de zaak compleet is stilgevallen.’

Lees verder op NVM.nl


 13 mrt 2020 14:21
Alle cursussen AvV geannuleerd tot en met 31 maart In verband met het tegengaan van de verspreiding van het Coronavirus heeft de Academie voor Vastgoed besloten al haar cursussen tot en met 31 maart te annuleren.

Lees verder op NVM.nl


 12 mrt 2020 12:40
NVM bereikt 'kleine' mijlpaal met 1.000ste audit Niet omdat de kwaliteit nu niet goed is, maar om met elkaar het gesprek aan te gaan over hoe de kwaliteit beter in de praktijk waar te maken is. Dat is de gedachte achter het NVM-auditprogramma.

Lees verder op NVM.nl


 11 mrt 2020 13:50
NVM Open Huizen Dag geannuleerd De NVM Open Huizen Dag van 28 maart gaat niet door. Aanleiding is de toename van het aantal gevallen van besmettingen van het Coronavirus in Nederland.

Lees verder op NVM.nl


 11 mrt 2020 11:54
Goud in handen met Midas Data over vastgoed is er meer dan genoeg. Maar hoe filter je als makelaar relevante informatie uit deze berg aan gegevens? Midas helpt daarbij.

Lees verder op NVM.nl


 11 mrt 2020 09:25
Verduurzamingsadvies woning met nieuwe adviestool Eind 2019 is NVM in de afdelingen Haaglanden en Brabant Noordoost gestart met een verduurzamingspilot voor koopwoningen.

Lees verder op NVM.nl


 10 mrt 2020 13:31
Erik Ronnes: locaties, locaties, locaties! De ambitie van de minister om 75.000 woningen per jaar te bouwen wordt de komende jaren bij lange na niet gehaald. Woningtekort is al goed voelbaar voor veel mensen, maar als het kabinet niet ingrijpt, wordt dit de komende jaren alleen maar erger. Het beleid faalt!

Lees verder op NVM.nl


Categorieën

Regionaal nieuws

Nationaal nieuws


Vind een NVM makelaar


Vacatures

 04 mrt 2020
Vacature ARM'T of KRM'T (m/v) bij Vijfvinkel Trossel te Dordrecht Vijfvinkel Trossèl Makelaars, Dordrecht

 04 mrt 2020
Vacature Register Makelaar/Taxateur (M/V) 32/40 UUR bij PLEK Makelaardij in Rotterdam PLEK Makelaardij, Rotterdam

 04 feb 2020
Eén van onze leden heeft een stageplaats voor een Social Media Expert! Secretariaat NVM Rotterdam ZHZ, Barendrecht

 Evenementen

apr
04
NN Marathon Rotterdam
Rotterdam
apr
16
Motel Mozaïque
Rotterdam