NVM ZHZ is de beroepsorganisatie van makelaars o.g. in de regio Zuid-Holland Zuid
Vind een NVM Makelaar Contact    Inloggen

Nieuws

 24 apr 2018 13:33
NVM reactie op initiatief wetsvoorstel voldoende betaalbare huurwoningen De NVM heeft gereageerd op het initiatief wetsvoorstel van PvdA, SP en GroenLinks waarin wordt voorgesteld woningcorporaties te verbieden om afspraken te maken met gemeenten waarbij het aantal corporatiewoningen afneemt. De NVM voert aan dat het aantal verkopen door corporaties de afgelopen jaren sterk is gedaald, waardoor er geen aanleiding is voor deze maatregel.

Lees verder op NVM.nl


 24 apr 2018 13:12
Nieuwe makelaars en taxateurs april 2018 De NVM heeft deze maand een nieuwe groep makelaars en taxateurs welkom geheten bij de vereniging. Zij legden maandag 23 april tijdens de beëdiging de eed of belofte af, waarmee ze aangeven de NVM Erecode en kwaliteit na te streven. Welkom!

Lees verder op NVM.nl


 24 apr 2018 11:53
Spectaculaire toename logistiek vastgoed De voorraad logistiek vastgoed in Nederland heeft sinds de eeuwwisseling een spectaculaire groei doorgemaakt. In 2000 waren er circa 1.030 distributiecentra en opslagruimten met een gezamenlijke vloeroppervlakte van circa 16 miljoen vierkante meter. Begin 2017 telde ons land 1.760 distributiecentra met een totaal van ruim 28 miljoen vierkante meter.

Lees verder op NVM.nl


 24 apr 2018 08:56
Wetsvoorstel UBO-register uitgesteld Dit voorjaar wordt een herziening van de Europese anti-witwasrichtlijn van kracht. De herziening maakt het noodzakelijk om aanpassingen aan te brengen in het wetsvoorstel voor oprichting van een UBO-register dat tot nu toe in voorbereiding was. Dit komt omdat de wijzigingsrichtlijn onder andere voorziet in verplichte openbaarheid van de UBO-informatie.

Lees verder op NVM.nl


 20 apr 2018 09:22
Makelaars kunnen een belangrijke rol spelen bij verduurzaming koopsector In 2050 zullen 4,3 miljoen koopwoningen verduurzaamd moeten zijn. Het is duidelijk dat dit een enorme opgave wordt. Tijdens een rondetafelgesprek met de Tweede Kamer over verduurzaming van de koopsector pleitte NVM voorzitter Ger Jaarsma voor een realistische aanpak: niet alle woningen hoeven uiteindelijk nul-op-de-meter te worden en voor deel van de verouderde woningvoorraad zal men ook onder ogen moeten zien dat sloop-nieuwbouw efficiënter is dan vergaande verduurzaming.

Lees verder op NVM.nl


 20 apr 2018 09:06
NHG biedt meer mogelijkheden voor senioren Per 17 juni 2018 gelden voor het verkrijgen van NHG nieuwe Voorwaarden & Normen (V&N). Hiermee worden belemmeringen weggenomen voor senioren die willen verhuizen naar een meer passende en vaak goedkopere woning, maar door strenger geworden acceptatiecriteria weinig mogelijkheden hebben.

Lees verder op NVM.nl


Categorieën

Regionaal nieuws

Nationaal nieuws


Vind een NVM makelaar


.

Vacatures

 12 apr 2018
Tijdelijke office medewerker, Langejan Makelaarskantoor, Rotterdam Makelaarskantoor Langejan, Rotterdam

 05 apr 2018
Vacature zelfstandig makelaar (voorkeur K-RMT/RMT) bij DB Makelaars te Bergschenhoek DB-Makelaars, Bergschenhoek

 13 mrt 2018
Vacature makelaar (k-RMT) bij Kolpa Makelaars in Rotterdam Kolpa Makelaars, Rotterdam

 Evenementen

mei
10
Lepeltje Lepeltje
Dordrecht
mei
12
Nationale Molendag
Diverse molens in Rotterdam Zuid-Holland Zuid