NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Vind een NVM makelaar in Papendrecht

De NVM makelaar staat voor deskundigheid,
betrouwbaarheid en zekerheid.

Vind een makelaar in Papendrecht!

Papendrecht - Verrassend dijkstadje

Papendrecht behoort tot de Drechtsteden en wordt omringd door Dordrecht, Sliedrecht, Molenwaard, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. Het is een verrassend dijkstadje, dat de laatste jaren is uitgegroeid tot een economisch, cultureel en sportief welvarende plaats met meer dan 30.000 inwoners.

De vroege bewoners vestigden zich rond 1105 voornamelijk langs de rivier de Merwede, waarna Papendrecht zich eind jaren 50 landinwaarts uitbreidde. De plaats biedt met zijn ligging aan de mooie rivier de Merwede een perfecte mix van moderne voorzieningen en een natuurlijke omgeving.

De plaats beschikt over uitstekende onderwijsinstellingen, moderne gezondheidszorg en sportvoorzieningen zoals sportverenigingen en een groot zwembadcomplex. Ook vind je in Papendrecht verschillende supermarkten, winkels en horecagelegenheden, alsook een bibliotheek en zelfs een theater.

Verder heeft deze groene gemeente ook op recreatiegebied veel te bieden: van gezinsvriendelijke parken tot leuke watersportactiviteiten. En Nationaal Park De Biesbosch ligt om de hoek, een waar paradijs voor wandelaars en vogelspotters.


Papendrecht ligt bovendien centraal, met uitstekende verbindingen naar omliggende steden zoals Dordrecht en Rotterdam. De uitvalswegen A15 en N3 richting de A16 zijn snel bereikbaar. En ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is optimaal, waardoor je moeiteloos de gehele regio kunt bereiken.


Ontdek de charme van Papendrecht en maak van deze fijne plek je nieuwe thuis!

 

Makelaars in Papendrecht

Gevonden kantoren (3)
Plaats
NVM Makelaar
Anjerstraat 5
3353 AB Papendrecht
078 615 99 97
sterkmakelaardij@xs4all.nl
www.sterkmakelaardij.nl
Veerweg 139
3351 HC Papendrecht
078 644 21 10
papendrecht@waltmann.com
www.waltmann.com
D.C.A.M. Kools
De Wederik 2
3355 SK Papendrecht
078 615 99 60
info@2mvanekerenkuiper.nl
www.2mvanekerenkuiper.nl
T. van Ekeren
1

Vind een NVM makelaar in de buurt

Plaatsnaam Naam makelaar