NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Vind een NVM makelaar in Puttershoek

De NVM makelaar staat voor deskundigheid,
betrouwbaarheid en zekerheid.

Vind een makelaar in Puttershoek!

Puttershoek

Puttershoek ligt aan de Oude Maas. Het dorp is ontstaan op de plek waar vroeger de streek Hoecke lag, een ‘leen’ van de heren van Putte. Vandaar de naam. Tegenwoordig vervult het een van de centrumfuncties in de gemeente Hoeksche Waard.

In de binnenstad van Puttershoek vind je een breed aanbod aan winkels en een weekmarkt. Je kunt er terecht voor je dagelijkse boodschappen, maar ook net dat beetje meer. En parkeren doe je gewoon voor de deur. De actieve middenstand organiseert regelmatig allerlei activiteiten, zoals een jaarlijkse paardenmarkt.

Verder biedt Puttershoek diverse recreatie- en sportmogelijkheden, waaronder zelfs een moderne ijs- en skatebaan. Ook openbaar vervoer, goede scholen en een kinderdagverblijf zijn aanwezig.

Houd je van wandelen, fietsen en het buitenleven? Dat kan op de verstilde buitenwegen en in de griendbossen langs de Oude Maas. Bovendien ligt onder de rook van Puttershoek het prachtige natuurgebied Zuiddiep. Het is niet toegankelijk voor publiek, maar via het wandelpad dat erlangs loopt heb je geweldig zicht op het ruige gebied, dat voornamelijk bestaat uit wilgen, rietlanden en watergangen.

Ook handig: vanuit Puttershoek bereik je snel en makkelijk de A16 en A29 richting RotterdamDordrecht of Brabant.

Makelaars Puttershoek en omstreken:

https://www.nvmzhz.nl/verkoopmakelaar/numansdorp

https://www.nvmzhz.nl/verkoopmakelaar/oud-beijerland

https://www.nvmzhz.nl/verkoopmakelaar/mijnsheerenland

 

 

Geen kantoren of makelaars gevonden.

Vind een NVM makelaar in de buurt

Plaatsnaam Naam makelaar