NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Vind een NVM makelaar in Nesselande

De NVM makelaar staat voor deskundigheid,
betrouwbaarheid en zekerheid.

Vind een makelaar in Nesselande.

Ruim opgezette nieuwbouw aan het strand

Nesselande is onderdeel van stadsdeel Prins Alexander. De ruim opgezette nieuwbouwwijk ligt in het uiterste noordoosten van Rotterdam, aan de Zevenhuizerplas. Het metrostation zorgt voor een snelle verbinding naar het Alexandrium en het centrum van Rotterdam.

De kindvriendelijke wijk heeft een groot woningaanbod. Van ruime, moderne gezinswoningen tot luxeappartementen met zicht op de Zevenhuizerplas. Ook worden er bijzondere waterwoningen gebouwd.

Nesselande beschikt over alle belangrijke voorzieningen, zoals kinderopvang, basisscholen, een winkelcentrum, parken, een gezondheidscentrum, openbaar vervoer en een bibliotheek. En niet te vergeten: een eigen zandstrand, dé trekpleister van Nesselande! Lekker zwemmen, windsurfen, zeilen, waterskiën, duiken, kanoën, suppen of roeien in de plas… Of slenteren op de mediterraan aandoende boulevard. Vakantiegevoel verzekerd!

Maar ook als je niet van watersport houdt, is er genoeg te doen. De winkels zijn er elke zondag geopend. Je kunt in Nesselande hockeyen of volleyballen. Én het Hoge Bergse Bos is dichtbij, waar je kunt mountainbiken, klimmen, skaten, golfen en zelfs rolskiën.
De metro heeft in Nesselande een (eind)station, maar de auto je bent ook zo op de A20 bij Nieuwerkerk of de A12 bij Waddinxveen.

 

Makelaar Nesselande

Gevonden kantoren (1)
Plaats
NVM Makelaar
Otto van Tussenbroekstraat 101
3059 LR Rotterdam-Nesselande
010 311 00 39
nesselande@voorberg.nl
www.voorberg.nl
N.L.F. Aanen
1

Vind een NVM makelaar in de buurt

Plaatsnaam Naam makelaar