NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar


Je huis verhuren met een NVM verhuurmakelaar

Schakel een NVM verhuurmakelaar in voor het verhuren van jouw woning

Vind een NVM verhuurmakelaar

Jouw huis verhuren met een NVM verhuurmakelaar

Je wilt je huis verhuren. Daar komt veel bij kijken. Je wilt dat je huis in goede handen komt. Je wilt ook weten welke huur je kunt vragen? Welke vergunningen zijn er nodig? Hoe vind je een geschikte huurder?

De NVM verhuurmakelaar heeft alle antwoorden op jouw vragen. Hij ontzorgt tijdens alle fases van de verhuur van jouw woning. Denk aan het bepalen van een reële, maximale huurprijs, het vinden en screenen van kandidaat-huurders, het regelen van de benodigde contracten en vergunningen. Met een NVM verhuurmakelaar gaat het verhuren van je woning een stuk soepeler!

Wat doet een NVM verhuurmakelaar?

Een NVM verhuurmakelaar zorgt dat jij met een gerust hart je woning verhuurt. Omdat hij een goede kennis heeft van de markt, kan hij de reële maximale huurprijs vaststellen. 

De voordelen van een NVM verhuurmakelaar

  • Stelt samen met jou de juiste huurprijs vast.
  • Helpt bij verkrijgen van de vereiste vergunningen.
  • Draagt geschikte kandidaat-huurders voor.
  • Stelt de verhuurovereenkomst op.
  • Doet de opleveringsinspectie voor en na de huurperiode.

 Meer informatie over NVM makelaars

Waarom een NVM verhuurmakelaar inschakelen?

Alle NVM leden hebben altijd kennis van de meest recente wet- en regelgeving op het gebied van wonen en verhuren. De verhuurmakelaar maakt het verhuren van jouw woning een stuk veiliger en makkelijker.

Door de goede marktkennis kan de NVM verhuurmakelaar een reële maximaal haalbare huurprijs vaststellen. Ook werken NVM makelaars met de NVM Woontoets. Die zorgt ervoor dat de potentiële huurder wordt gescreend op zaken zoals kredietwaardigheid en identiteit.

Jouw NVM verhuurmakelaar ondersteunt je ook bij het verkrijgen van een vergunning bij de gemeente en toestemming van de hypotheekverstrekker. 

Zoek jouw lokale
NVM makelaar
of taxateur
Plaatsnaam Naam makelaar