NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Vind een NVM makelaar in
Hardinxveld-Giessendam

De kernen Hardinxveld en Giessendam zijn geleidelijk aan elkaar gegroeid en vormen tegenwoordig één dorp. Een gemoedelijke plek, waar je heerlijk rustig kunt wonen en tegelijkertijd ook voorzieningen hebt voor praktisch al je dagelijkse behoeften.

Vind een makelaar in Hardinxveld-Giessendam!

 

Hardinxveld-Giessendam

Gemoedelijk dorp in de Alblasserwaard

Het riviertje de Giessen kronkelt door de historische dorpskern, waar je de meeste winkels en restaurants vindt. Verder beschikt Hardinxveld-Giessendam over meerdere basis- en middelbare scholen, voldoende zorgvoorzieningen, een actief verenigingsleven en betrokken maatschappelijke organisaties en kerken.

In Hardinxveld-Giessendam is ook de natuur nooit ver weg. Je wandelt of fietst zo de uitgestrekte polder van de Alblasserwaard in. En volg je het water van de Beneden Merwede, dan kom je uit bij het Nationaal Park De Biesbosch.

Ook handig: het dorp is heel centraal gelegen. Via de A15 ben je in een mum van tijd in Gorinchem, Dordrecht of Rotterdam. En ook goede OV-verbindingen zijn aanwezig: de MerwedeLingelijn brengt je zo naar Dordrecht of Gorinchem.

 

Makelaars Hardinxveld-Giessendam

Gevonden kantoren (1)
Plaats
NVM Makelaar
Buitendams 40
3371 BL Hardinxveld-Giessendam
0184 61 10 00 en 088 61 80 000
info@lvmakelaars.nl
www.lvmakelaars.nl
A.C. Kruithof
1

Vind een NVM makelaar in de buurt

Plaatsnaam Naam makelaar