NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

 

jan
10
HAKA-gebouw

OBJECT is een uniek pop-up platform voor designlabels, bekende ontwerpers en aanstormende talenten. Werkzaam in uiteenlopende design disciplines en met verschillende materialen. OBJECT begeeft zich op het snijvlak van design, crafts, mode, architectuur en kunst en is een must see voor mensen op zoek naar interieur inspiratie, designliefhebbers, vakgenoten en verzamelaars. Elk jaar strijkt OBJECT neer in een iconisch gebouw in of rond Rotterdam, de designers zijn zelf aanwezig om hun ontwerpen toe te lichten.

 Lees verder

apr
13
Rotterdam

MOMO Festival vindt plaats op 13, 14, 15 april 2023. Ontdek de tofste nieuwe muziek, performance en kunst op de vetste locaties en verstopte plekken van Rotterdam. Lees verder

apr
15
Rotterdam

Zowel de absolute wereldtop als duizenden lopers uit binnen- en buitenland ervaren hoe het is om te finishen op de beroemde Coolsingel.

Het marathonweekend is op die manier een mix van (top)sport en volksfeest. Geen andere marathon in Nederland kan de sfeer in Rotterdam evenaren met ruim 950.000 enthousiaste toeschouwers langs het parcours.

 Lees verder