NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Vind een NVM makelaar in
Maasland

De NVM makelaar staat voor deskundigheid,
betrouwbaarheid en zekerheid.

Vind een makelaar in Maasland

Karakteristiek dorp & groene oase

In het pittoreske Maasland, gelegen in de groene gemeente Midden-Delfland, kun je nog heerlijk dorps wonen. Maasland heeft zijn karakter weten te behouden, mede doordat de historische kern de status van beschermd dorpsgezicht heeft gekregen. En het dorp beschikt ook nog eens over een hoog voorzieningenniveau. Een prettige combinatie!

Voor de dagelijkse boodschappen kun je uitstekend in Maasland terecht. Verder zijn er goede voorzieningen op het gebied van kinderopvang, scholen, gezondheid, openbaar vervoer, sportmogelijkheden zoals voetbal, tennis en korfbal. Ook vind je diverse eetgelegenheden in het dorp.

Maasland bevindt zich in een natuurrijke omgeving. Het dorp wordt ook wel gezien als een groene oase in het westen van Nederland, tussen Maassluis en Schipluiden. Je kunt er bijvoorbeeld genieten van prachtige wandel- en fietsroutes.

Tegelijkertijd is het dorp heel centraal gelegen. Er is een busverbinding met de grote steden. En via de uitvalswegen en snelwegen A20, A4 en binnenkort de nieuwe A24 ben je ook met de auto snel in de omliggende steden, zoals Rotterdam en Den Haag. Of op het strand bij Hoek van Holland!

 

Makelaar Maasland

Gevonden kantoren (1)
Plaats
NVM Makelaar
Schepradmolen 24
3146 CD Maasland
010 592 33 00
info@kolparoeststaalduinen.nl
www.kolparoeststaalduinen.nl
M.J. Grauwmeijer
1

Vind een NVM makelaar in de buurt

Plaatsnaam Naam makelaar