NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Vind een NVM makelaar in Dalem

De NVM makelaar staat voor deskundigheid,
betrouwbaarheid en zekerheid.

Vind een makelaar in Dalem!

Dalem; landelijk dorp met centrale ligging

Dit Zuid-Hollandse dorp aan de noordelijke oever van de Waal biedt het beste van beide werelden: de rust van het platteland en de voorzieningen van vestingstad Gorinchem heel dichtbij. In Dalem, met zo’n 900 inwoners, heerst nog echt een gemeenschapsgevoel. 

Het dorp beschikt over goede scholen, kinderdagopvang, winkels voor de dagelijkse boodschappen en recreatiemogelijkheden. Tegenover het oudere Dalem is de nieuwe wijk Hoog Dalem gebouwd. De groene en duurzame woonwijk heeft een breed scala aan huizen en dus voor elk wat wils. Ook zijn er veel sociale en commerciële voorzieningen.

De ligging aan de rivier zorgt voor het landelijke karakter van Dalem, dat nog eens wordt versterkt door de mooie natuur van de nabijgelegen Linge, het Lingebos, de Biesbosch en de Alblasserwaard. Aan de natuurplas De Wiel kun je heerlijk recreëren.

Het dorp ligt heel centraal in Nederland, op ongeveer een halfuurtje van Rotterdam, Utrecht en Den Bosch. Je zit met de auto namelijk zo op de snelwegen A15 en A27. En op de fiets ben je binnen 10 minuten in de Gorinchemse binnenstad.

Makelaars in Dalem

Gevonden kantoren (1)
Plaats
NVM Makelaar
Beatrixlaan 2a
4213 CJ Dalem
0183 67 29 92
info@vanekerenkuiper.nl
www.vanekerenkuiper.nl
D.M. Bikker
1

Vind een NVM makelaar in de buurt

Plaatsnaam Naam makelaar