NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

nvm aankoopmakelaar

Ben jij op zoek naar jouw droomhuis?

Schakel een NVM aankoopmakelaar in en bespaar tijd, geld en zorgen bij het vinden van jouw droomhuis!

Vind jouw aankoopmakelaar

 

Een huis kopen met een NVM aankoopmakelaar

Een woning zoeken is een leuk en spannend avontuur. En het is een heerlijk gevoel als je je droomhuis hebt gevonden. Maar het kopen van een woning is ook een grote investering en een belangrijke stap. Daarbij is het belangrijk dat je je hoofd koel houdt.

Laat dat nou precies zijn wat de NVM aankoopmakelaars doen. Het hoofd koel houden en met een vakkundige, rationele blik kijken naar jouw potentièˆle woning. Voldoet de woning aan je initièˆle wensen? Is het een goede investering? Zijn er geen verborgen gebreken of vervelende juridische verrassingen?

Wat doet een NVM aankoopmakelaar?

Met een NVM aankoopmakelaar heb je een eigen deskundige die let op jouw belangen en die antwoord geeft op al jouw vragen. Samen bepalen jullie de beste strategie en wordt het aankopen van jouw toekomstige huis aanzienlijk eenvoudiger.

De voordelen van een NVM aankoopmakelaar

  • Brengt je als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod.
  • Adviseert je met kennis van de huizenmarkt en de lokale regelgeving..
  • Onderhandelt namens jou over de juiste koopprijs.

Zoek een NVM makelaar

 Bekijk in deze video wat er allemaal komt kijken bij het bieden.

 

Wat kost een NVM aankoopmakelaar?

Voor het inschakelen van een NVM aankoopmakelaar betaal je een makelaarscourtage. Als jij als koper een aankoopmakelaar inschakelt, komt de courtage voor deze aankoopmakelaar voor jouw rekening.

Waarom een NVM aankoopmakelaar inschakelen?

Alle NVM aankoopmakelaars beschikken over de laatste kennis van de lokale huizenmarkt. Zodat zij jou optimaal kunnen adviseren over de aankoop van jouw droomhuis. Zij regelen alles van aanbod, onderhandeling en afronding van het koopproces.

Je kunt vrijblijvend een gesprek aanvragen bij de NVM aankoopmakelaars van NVM ZHZ. Vervolgens laat je het aankoopproces van begin tot einde regelen.

Zoek jouw lokale
NVM makelaar
of taxateur
Plaatsnaam Naam makelaar