NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Vind een NVM makelaar in Barendrecht

De NVM makelaar staat voor deskundigheid,
betrouwbaarheid en zekerheid.

Vind een makelaar in Barendrecht!

 

 

Barendrecht

Levendige gemeente met dorpse sfeer


De middelgrote gemeente Barendrecht (met ruim 48.000 inwoners) biedt alle voordelen van een veilige, groene, schone, gemoedelijke en bloeiende gemeenschap. Barendrecht ligt bovendien onder de rook van wereldstad Rotterdam met al zijn voorzieningen.

Barendrecht kent een veelzijdig winkelaanbod en een levendig centrum en heeft gelukkig nog wel zijn dorpse charme weten te behouden. Het is een fijne plaats om te shoppen, een terrasje te pakken, uit eten te gaan of een cultureel avondje te beleven in Theater Het Kruispunt.

Er is ook volop keuze op het gebied van zorg, scholen en sportverenigingen. Zo is BVV Barendrecht de grootste amateurvoetbalclub in Regio Rijnmond.

In Barendrecht is er aan groen geen gebrek. Van stadspark Buitenoord tot natuurgebieden de Zuidpolder en de Oude Maas met uitgestrekte polders en bloemrijke graslanden: het is een ideale omgeving voor wandel- en fietsliefhebbers.

Dicht bij Dordrecht en Rotterdam gelegen, is Barendrecht bovendien een uitstekende uitvalsbasis. Je zit met de auto zo op de A15, A16 en A29 en er zijn ook uitgebreide ov-opties.


Voorzieningen Barendrecht

De kern van het oude Barendrecht wordt gevormd door het oude dorp rond de watertoren. Tegenwoordig is de Middenbaan het centrale winkelgebied. Aan de oostrand hebben veel transportbedrijven hun opslag- en distributiehallen, In 1997 is begonnen met de aanleg van een Vinex-wijk, Carnisselande Buiten het dorp Barendrecht omvat de gemeente Smitshoek (voormalig dorp) en de voormalige buurtschappen Carnisse, Barendrechtse Veer, Koedood, Middeldijk en Noldijk. Barendrecht heeft goede openbaar vervoermogelijkheden met zowel trein-, bus- en tramverbindingen en goede uitvalsverbindingen. Tevens zijn er voldoende basis- en middelbare scholen en sportmogelijkheden.

 

Makelaars in Barendrecht

Gevonden kantoren (6)
Plaats
NVM Makelaar
Brucknerstraat 1
2992 EX Barendrecht
0180 62 83 25
info@kuijtmakelaardij.nl
www.kuijtmakelaardij.nl
J.C. Kuijt
Middenbaan 94
2991 CT Barendrecht
0180 62 00 99
info@markantnvmmakelaars.nl
www.markantnvmmakelaars.nl
F. Markus
Middeldijk 73 A
2992 SH Barendrecht
0180 61 71 91
Info@huijgenmakelaardij.nl
www.huijgenmakelaardij.nl
M. Huijgen
Brugge 3
2993 LB Barendrecht
0180 62 65 00
barendrecht@ooms.com
www.ooms.com
Y.E. Overhand
Achterom 60
2991 CV Barendrecht
0180 200 002
info@deltamakelaars.nl
www.deltamakelaars.nl
A.N. de Wit
Londen 22
2993 LA Barendrecht

info@moerkerkenvandermark.nl
www.moerkerkenvandermark.nl
M.P. van der Mark
Mr. L.C.C. Moerkerken - Timmerman
1

Vind een NVM makelaar in de buurt

Plaatsnaam Naam makelaar