NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Vind een NVM makelaar in Culemborg

De NVM makelaar staat voor deskundigheid,
betrouwbaarheid en zekerheid.

Vind een makelaar in Culemborg!

 

 

Culemborg

Gezellige stad aan de Lek 

Culemborg is niet voor niets een geliefde plek om te wonen: de stad biedt alle belangrijke voorzieningen, heeft een fraai historisch centrum en is ook nog eens centraal gelegen in Nederland, aan de Lek en in de prachtige Betuwe, met boomgaarden en veel groen. Bovendien is Culemborg een open, multiculturele woonplaats, waar iedereen zich snel thuis voelt.

De binnenstad van Culemborg kent een eeuwenoude geschiedenis, met monumentale gebouwen, charmante straatjes en een grotendeels gerestaureerde stadsmuur. Je vindt er tal van winkels, restaurants en (eet)cafés. Verder heeft Culemborg diverse musea, een theater, cultuurpodium en verspreid door de stad heel veel groen. Ook niet onbelangrijk: er zijn verschillende basisscholen, twee grote middelbare scholen en verschillende sportverenigingen.

Buiten de stad kunnen natuurliefhebbers prachtige fiets- en wandeltochten maken door de groene omgeving met uiterwaarden, boomgaarden, uitgestrekte weilanden en de kronkelende Lek.

Doordat Culemborg in het hart van Nederland ligt, vlak onder Utrecht, is de stad bijzonder goed bereikbaar. Zowel met de trein (19 minuten naar Utrecht Centraal en 22 minuten naar Den Bosch) als met de auto.

Makelaars in Culemborg

Gevonden kantoren (1)
Plaats
NVM Makelaar
Het Hof 1
4101 BT Culemborg
0345 63 21 00
culemborg@vanekerenkuiper.nl
https://www.vanekerenkuiper.nl/
G. de Jong
1

Vind een NVM makelaar in de buurt

Plaatsnaam Naam makelaar