NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

"Blijf kijken naar kwaliteit. Let op locatie, erfpacht en bouwkundige kwaliteit" - Robert Langejan


30 april 2020
09:00

Robert Langejan is makelaar bij Makelaarskantoor Langejan in Rotterdam. Hoe gaat hij om met de regelingen rondom corona in de makelaardij?

Wat is het gevolg van de corona crisis op de woningmarkt?
Op dit moment loopt de markt in Rotterdam als een trein, nagenoeg alles wat op de markt komt wordt ook direct verkocht. Voor hele mooie prijzen.

Hoe is het contact met je klanten geregeld?
Alle medewerkers van kantoor werken vanuit huis, maar daar merken klanten als het goed is niets van. Wij hebben – al jaren - van al onze woningen 360 graden foto’s of Matterport presentaties op internet. Maar een echte bezichtiging is essentieel, je moet een huis ruiken, voelen en beleven, daar kan internet niet tegenop. Tijdens bezichtigingen schudden wij geen handen en houden 1,5 meter afstand. Na een maand begint dat echt een gewoonte te worden.

Welke tip heb je voor verkopers die op dit moment overwegen hun huis te verkopen?
Doen, de markt loopt goed.

Welke tip heb je voor kopers die op dit moment overwegen een huis te kopen?
Als je een horizon hebt van meer dan 7 jaar is er geen reden om niet te kopen. Zoals altijd: blijf kijken naar kwaliteit. Let op locatie, erfpacht en bouwkundige kwaliteit. Als iets in de 150 jaar ervaring van ons kantoor met de woningmarkt duidelijk geworden is: Woningen van goede kwaliteit kan je ook in slechte tijden verkopen. Blijf zoveel mogelijk thuis, blijf veilig, maar laat de economie wel draaien!

Welk pand zou je op dit moment extra willen uitlichten?
In het hartje van Rotterdam ligt deze turnkey bovenwoning met ruim uitzicht. Wil je wonen op loopafstand van alle mooie plekken dan zou ik hier eens gaan kijken Heemraadsplein-3a

 

 

 

NVM ZHZ

Categorie├źn

Regionaal nieuws

Nationaal nieuws