NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

“Pak je kans om te kopen, die is nu echt wat groter!" - Saskia Trossèl


18 mei 2020
00:00

Wat was de eerste actie die je nam toen de regering de nieuwe maatregelen bekend maakte?
Met ons team afstemmen hoe we het zouden aanpakken. Ons kantoor is uiteraard open gebleven met de benodigde maatregelen. De makelaars werken voornamelijk vanuit huis. Via social media en onze website hebben we laten weten dat potentiele verkopers en kopers gewoon bij ons terecht konden.

Hoe is het contact met je klanten geregeld?
Via alle denkbare kanalen zoals telefoon, videobellen, app en veel via social media. Daarbij kunnen mensen ook gewoon op ons kantoor terecht. Er gebeurt wat meer digitaal en dat is prima te doen.

Welke tip heb je voor verkopers die op dit moment overwegen hun huis te verkopen?
Zet gewoon je huis te koop! De markt is prima, het tekort blijft en het is nog steeds heel aantrekkelijk om een huis te verkopen en kopen.

Welke tip heb je voor kopers die op dit moment overwegen een huis te kopen?
Er zijn zoekers die zijn afgehaakt in verband met onzekerheden in deze coronacrisis. Dit geeft extra kansen voor potentiële kopers die nu meer kans maken op die ene woning. Dus pak je kans, die is echt wat groter nu!

Welk pand zou je op dit moment extra willen uitlichten?
Voor je het weet is een woning alweer verkocht maar dit is een hele toffe! Een luxe vrijstaande woning uit 2011 met charmante rieten kap aan de Laan van Braets 28 in de hippe woonwijk Wilgenwende te Dordrecht.
https://vijfvinkel.nl/woning/dordrecht-laan-van-braets-28/

 

NVM ZHZ

Categorieën

Regionaal nieuws

Nationaal nieuws