NVM Rotterdam ZHZ | Vind jouw NVM makelaar in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Vind een NVM Makelaar Contact    Inloggen

"Huis kopen? Laat je vertegenwoordigen door een NVM-aankoopmakelaar!" - Martijn de Bruijn


25 mei 2020
00:00

Wat was de eerste actie die je nam toen de regering de nieuwe maatregelen bekend maakte?
Na overleg met de directie hebben wij met alle collega’s gesproken over het “nieuwe” werken en daar voor iedereen een passende invulling aan te geven. Daarnaast hebben wij al onze opdrachtgevers individueel gebeld om de consequenties van de maatregelen van de regering met hen te bespreken.

Hoe is het contact met je klanten geregeld?
Veel van onze verkopers spreken we op afstand middels de telefoon of een video call. Voor woningen waar erg veel belangstelling voor is organiseren wij eerst een digitaal openhuis via Facebook. Daarna bieden wij geïnteresseerden de kans om de woningen te bezichtigen na uitleg van ons protocol.

Welke tip heb je voor verkopers die op dit moment overwegen hun huis te verkopen?
Op dit moment is er nog steeds een krapte op de woningmarkt en is de rente laag, alleen het consumentenvertrouwen is lastig te peilen. Er zijn dus nog steeds kopers in de markt en volg het plan welke je met de NVM-makelaar hebt opgesteld. De presentatie van de woning is op dit moment nog steeds ven essentieel belang, gebruik onze tips en adviezen om de woning optimaal te presenteren.

Welke tip heb je voor kopers die op dit moment overwegen een huis te kopen?
Het komt nog steeds voor dat er veel belangstelling voor een woning is, laat je vertegenwoordigen door een NVM-aankoopmakelaar. Zij kunnen je direct deskundige adviseren over de vraagprijs en een eventuele bieding.

Welk pand zou je op dit moment extra willen uitlichten?
Deze voormalige drukkerij aan de rand van het bruisende stadscentrum van Rotterdam is getransformeerd tot een riante high-end afgewerkte LOFT-woning. De woning heeft een karakteristieke en industriële jaren ’50-uitstraling met hoge plafonds (ca. 3.95 m), betonelementen en unieke lichtstraat met op afstand bedienbare zonwering.

https://www.kolpavanderhoek.nl/aanbod/linker-rottekadehof-36-b-rotterdam-2/

 

 

 

 

NVM Rotterdam ZHZ

Categorieën

Regionaal nieuws

Nationaal nieuws


Nieuws

 24 sep 2020 02:00
Motie uitstel nieuw energielabel per 1 januari 2021 Dinsdag 22 september heeft een meerderheid van de Tweede Kamer een motie van VVD-Kamerlid Koerhuis aangenomen om de invoering van het nieuwe energielabel...

 23 sep 2020 02:00
Minister beantwoordt Kamervragen werkwijze taxateurs Dinsdag 22 september heeft de minister antwoord gegeven op Kamervragen over de werkwijze van taxateurs.

Meer nieuws

Vind een NVM makelaar


 Evenementen

okt
03
Open huizen dag afgelast
Hele land
okt
24
Nacht van de Nacht
Landelijk