NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

"Als iedereen zich aan de RIVM regels houdt komen we samen tot iets moois!" - Hans Huizinga


23 juni 2020
09:00

Hans Huizinga is makelaar bij LH Makelaars in Rotterdam. Wij zijn benieuwd naar zijn ervaringen in deze tijden van corona.

Wat was de eerste actie die je nam toen de regering de nieuwe maatregelen bekend maakte?

Wij hebben goed overleg gehad en hebben als LH Makelaars het zekere voor het onzekere genomen en zijn gelijk vanuit huis gaan werken. Vervolgens hebben wij de benodigde beschermmiddelen in huis gehaald om ons zelf en de klanten te beschermen tijdens bezichtigingen, ver- en aankoopgesprekken en taxaties op locatie.

Hoe is het contact met je klanten geregeld?

Gelukkig zijn we heel mobiel en hebben wij de mogelijkheid om altijd toegang te hebben tot onze systemen. Contact met de klanten verloop veel telefonisch maar bezichtigingen, aan- en verkoopgesprekken en taxaties doen we op locatie met in acht neming van de richtlijnen van het RIVM.

Welke tip heb je voor de verkopers die op dit moment overwegen hun huis te verkopen?

Wij hebben als LH Makelaars gezien dat het verkopen van uw huis prima gaat, ondanks Corona. Desgewenst kunnen wij de eerste gesprekken doen door middel van een video call, maar we komen natuurlijk ook gewoon graag bij de mensen thuis om een verkoop plan op te stellen; als iedereen zich aan de RIVM regels houdt komen we samen tot iets moois!

Welke tip heb je voor kopers die op dit moment overwegen een huis te kopen?

Zoals altijd plaatsen wij hele mooie foto's, een trailer/film, 3D foto's om zo al een hele goede indruk te krijgen van de woning. Bij interesse is er altijd een mogelijkheid om het object te bezichtigen op afspraak en dit geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Welk pand zou je op dit moment extra willen uitlichten?

Groeneweg 9a, Oostvoorne

Dit Vrijstaande landhuis aan de Groeneweg 9a in Oostvoorne ligt op een prachtige locatie vlakbij het centrum van Oostvoorne en heeft een totaal perceel van maar liefs 12.190m2 groot. Privacy, ruimte, vrijheid en de natuur staan hier centraal en wij nodigen u daarom van harte uit om dit zelf te ervaren!

NVM ZHZ

Categorie├źn

Regionaal nieuws

Nationaal nieuws