NVM Rotterdam ZHZ | Vind jouw NVM makelaar in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Vind een NVM Makelaar Contact    Inloggen

The Voyager


26 juni 2021
18:00 - 23:00 uur
Locatie
Energieplein, Dordrecht
Organisator

In de ruimte vliegt al 40 jaar een gouden plaat rond met geluiden en beelden van het leven op aarde. Hiermee proberen wij ons bestaan te vereeuwigen voor het geval het leven op aarde zal verdwijnen.

De NASA stelde enkele platen samen waaronder een plaat met muziek die niet vergeten mag worden. Muziek die indruk maakt, ieder op een andere manier ofwel door een verschil in cultuur ofwel een stijlperiode of gewoon in klank. The Voyager maakt deel uit van het Bach Festival en bestaat uit 3 onderdelen.


1) Terug naar de aarde: Stel jij mocht een selectie van J.S. Bach zijn muziekstukken maken voor de NASA om te laten vereeuwigen. Welke stukken zou jij kiezen? Gedurende een paar maanden trekken we door de wijken en kun je je stem op je favoriete Bach stuk uitbrengen.


2) The Voyager Golden Record top 10 van Dordrecht Uiteindelijk draait het allemaal om het gezamenlijk feest vieren. Na een spannende stemming-strijd zal de top 10 uiteindelijk bekend gemaakt worden tijdens een groot live buitenconcert op 20 juni tijdens het Bachfestival. Locatie: Energieplein


3) Toekomst Trance! The Voyager Golden Record werken van Bach worden nu een stap verder gebracht. Sin samenwerking met Silver Lining, die op dit moment de beste DJ 's in de trance scene vertegenwoordigen, dagen we een internationale DJ uit om de muziek van Bach te vertalen naar trance.

 

https://centrumdordrecht.nl/evenement/the-voyager/

 

Nieuws

 4 mrt 2021 13:00
De Eindhovense vastgoedweek: interview met RSP-makelaars Eindhovense vastgoedweek: RSP-makelaars

 23 feb 2021 13:00
Nieuwe makelaars en taxateurs februari 2021 De NVM heeft deze maand een nieuwe groep makelaars en taxateurs welkom geheten bij de vereniging.

Meer nieuws

Vind een NVM makelaar


 Evenementen

mei
04
Audiotour Bast - Het Bomenpad
Binnenstad Dordrecht
jun
26
The Voyager
Energieplein, Dordrecht