NVM Rotterdam ZHZ | Vind jouw NVM makelaar in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Vind een NVM Makelaar Contact    Inloggen

Eurovisie Songfestival 2021


14 mei 2021

Locatie
Ahoy, Rotterdam
Organisator

Het Eurovisie Songfestival vindt dit jaar echt plaats in Rotterdam! Het Stadsprogramma laat zoveel mogelijk Rotterdammers genieten van dit multiculturele, kleurrijke en internationale evenement.

Het Stadsprogramma zet het talent van Rotterdam in de spotlight en laat zien wat onze stad te bieden heeft. Het Eurovisie Songfestival is overal voelbaar met zangfestivals in de wijken, winkelstraten in songfestivalversiering en Rotterdammers die coronaproof genieten van een bijzondere festivalperiode – virtueel of live. Van 14 t / m 22 mei laten we zien waar verbinding, diversiteit en saamhorigheid voor staan in Rotterdam: een feest voor iedereen, door iedereen. Sta open om te vieren!

 

https://songfestival.nl/rotterdam-2021

 

 

Nieuws

 11 mei 2021 14:00
Nieuwe makelaars en taxateurs mei 2021 De NVM heeft deze maand een nieuwe groep makelaars en taxateurs welkom geheten bij de vereniging.

 6 mei 2021 14:00
Taxateurs introduceren Bureauwaardering; een hybride taxatievorm Brancheorganisaties NVM, Vastgoedpro en VBO lanceren per 1 juli 2021 een model Bureauwaardering, een nieuwe hybride taxatievorm.

Meer nieuws

Vind een NVM makelaar


 Evenementen

jun
26
The Voyager
Energieplein, Dordrecht