NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Lokkerbol Makelaardij

NVM makelaar in Rotterdam

Laan op Zuid 786
3071 AB Rotterdam

010 404 77 49
info@lokkerbol.nl
www.lokkerbol.nl

Bezoek de website

Lokkerbol Makelaardij is een écht Rotterdamse makelaar met een écht Rotterdamse hands-on mentaliteit. Al ruim 20 jaar verkopen wij de meest gerse en jonge woningen in Rotterdam.

Waarom zou je je huis verkopen bij Lokkerbol Makelaardij? Wij hebben ons gespecialiseerd in een aantal wijken in Rotterdam. De Kop van Zuid, de Stadsdriehoek, de Veranda, Katendrecht, het Noordereiland en het Lloydkwartier kennen geen geheimen voor ons. Door onze kennis en ervaring weten wij precies wat er speelt in deze wijken! Dit helpt jou je huis te verkopen voor de beste prijs. Daarnaast staan wij voor persoonlijke aandacht en willen wij je ontzorgen in het gehele proces.

Lokkerbol Makelaardij bestaat uit 9 deskundige en betrokken medewerkers die allemaal nauw betrokken zijn bij de verkoop van jouw huis. Dat is handig, want je wilt dat er geen enkele kandidaat verloren gaat in de zoektocht naar de juiste koper. Al met al zijn wij échte aanpakkers met een Rotterdamse hands-on mentaliteit: niet lullen, maar poetsen.

  • Persoonlijk.
  • Rotterdamse hands-on mentaliteit.
  • Buitengewoon servicegericht.
  • Brede kennis en ruime ervaring.
  • Gespecialiseerd in diverse wijken van Rotterdam.
Twitter Facebook LinkedIn Youtube Funda Instagram NWWI
De heer A.W.P. Lokkerbol (Antoine)
NVM-makelaar

Stuur Lokkerbol Makelaardij een bericht

Uw naam*
Uw e-mail*
Uw bericht*

Aanbod woningen

Bekijk het aanbod op funda