NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Koop de woning die je leuk vindt en profiteer op dit moment gewoon van de lage rente - Ralph Deurloo


08 april 2020
08:30

➡ Wat was de eerste actie die je nam toen de regering de nieuwe maatregelen bekend maakte?

Wij hebben op kantoor een rooster gemaakt om niet met te veel collega’s op kantoor te zitten. Daarnaast hebben wij onze mail, die wij versturen ter bevestiging van een bezichtiging, aangepast met het volgende:

“Zoals u wellicht zult begrijpen, nemen ook wij onze maatregelen inzake het Coronavirus. Denk hierbij aan geen handen schudden, gepaste afstand en met maximaal 2 personen komen. Mocht u zich niet lekker voelen c.q. griepverschijnselen hebben, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons kantoor op te nemen voor het annuleren van de gemaakte afspraak”.

Hier wordt uitstekend op gereageerd en mensen nemen dit ook serieus en bellen af als ze hoesten en/of zich niet helemaal lekker voelen.

Bij de afspraken voor verkoop en taxaties bellen wij een paar uur van te voren of iedereen nog gezond is en wil dat de afspraak doorgaat.

➡ Hoe is het contact met je klanten geregeld?

Het contact met de klant gaat nu veelal via de telefoon/videobellen en als het echt nodig is gaan wij naar de klanten toe. De koopovereenkomst bespreken wij het liefst nog steeds met voldoende afstand op kantoor zelf. Uiteraard komen kopers en verkopers niet tegelijk.

➡ Welke tip heb je voor verkopers die op dit moment overwegen hun huis te verkopen?

Voor de verkoop van de woning is het zeker nog een goede tijd. Je ziet nu heel veel digitale mogelijkheden voor de geïnteresseerden om een goede eerste indruk van een woning te krijgen. Bij de meeste woningen hebben wij sinds 1,5 jaar een 3D-scan beschikbaar, zodat de geïnteresseerden via de mobiel/tablet/pc als een soort Google Streetview door de woning kunnen lopen. Hier krijgen wij al lange tijd zeer positieve reactie op. Groot voordeel is dat de kijkers die naar de woning komen al een goede indruk hebben, zodat zij vaker doorpakken.

Voorbeeld: https://my.matterport.com/show/?m=BRkA4dkGEEQ

➡ Welke tip heb je voor kopers die op dit moment overwegen een huis te kopen?

Koop de woning die je leuk vindt en profiteer op dit moment gewoon van de lage rente. De rente is op dit moment historisch laag en wat is nou mooier om hier nog van te profiteren. Daarnaast is en blijft een woning op de lange termijn een goede investering voor onder andere je pensioen.

➡ Welk pand zou je op dit moment extra willen uitlichten? Voeg ook de link toe en een korte omschrijving van het pand toe.

Op een fantastische locatie in het polderlandschap van de Hoeksche Waard gelegen, onder architectuur gebouwde, vrijstaande bungalow. De woning staat op 1.030 m² eigen grond en is op steenworp afstand van de jachthaven “De Hitsert” gelegen en hier vaar je zo het Haringvliet op. Tevens zijn de winkels in Zuid-Beijerland binnen 3 autominuten bereikbaar.
https://buitendijk4.nl/

 

 

 

NVM ZHZ

Categorieën

Regionaal nieuws

Nationaal nieuws