NVM Rotterdam ZHZ | Vind jouw NVM makelaar in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Vind een NVM Makelaar Contact    Inloggen

"Mocht je overwegen je huis te verkopen, dan is dit een uitstekend moment" - Sebastiaan v.d. Velden


07 juli 2020
09:00

Sebastiaan van der Velden is makelaar bij Kolpa van der Hoek. Hoe gaat hij om met de regelingen rondom corona in de makelaardij?

Wat was de eerste actie die je nam toen de regering de nieuwe maatregelen bekend maakte?
Wij zijn het gesprek aangegaan met onze collega’s waarin iedereen zijn of haar gevoel m.b.t de Corona situatie deelde. Hierop en op de richtlijnen van het RIVM hebben wij onze werkwijze aangepast. Vervolgens hebben wij het dagelijks bespreekbaar gehouden.

Hoe is het contact met je klanten geregeld?
Wij hebben al onze opdrachtgevers een mail gestuurd met onze aangepaste werkwijze. Hierin volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Vervolgens hebben wij bij alle afspraakbevestigingen voor o.a. bezichtigingen ons protocol toegevoegd. Kijkers worden voor de bezichtiging gevraagd of ze klachtenvrij zijn. Er wordt meer op afstand gewerkt. Koopovereenkomsten worden indien mogelijk digitaal ondertekend etc. etc.

Welke tip heb je voor verkopers die op dit moment overwegen hun huis te verkopen?
De woningmarkt is nog steeds meer dan goed. Mocht je overwegen je huis te verkopen, dan is dit een uitstekend moment. Wij merken dat de beste verkoopresultaten worden gerealiseerd bij goed onderhouden woningen. Nu de vakantieperiode aanbreekt en veel mensen in eigen land zullen blijven is dit het moment om de laatste klusjes aan je huis op te pakken en je woning verkoopklaar te maken.

Welke tip heb je voor kopers die op dit moment overwegen een huis te kopen?
Laad je adviseren door een NVM aankoopmakelaar. In Zuid-Holland wordt er in verhouding tot de rest van het land nog steeds te weinig gebruik van de diensten van een NVM aankoopmakelaar. Een NVM aankoopmakelaar kan je helpen bij de zoektocht naar jouw ideale woning en je begeleiden bij de aankoop. Het kopen van een huis is in vele gevallen de grootste uitgave van je leven dus iemand die jouw belangen kan behartigen is geen overbodige luxe.

Welk pand zou je op dit moment extra willen uitlichten? 
Werkelijk alles klopt aan deze woning! Bijzonder fraai, sfeervol, een hoog niveau van wooncomfort, tot in detail afgewerkt en instapklaar.


https://www.kolpavanderhoek.nl/aanbod/chloralaan-13-oostvoorne-3/

 

NVM ZHZ

Categorie├źn

Regionaal nieuws

Nationaal nieuws


Nieuws

 11 mei 2021 14:00
Nieuwe makelaars en taxateurs mei 2021 De NVM heeft deze maand een nieuwe groep makelaars en taxateurs welkom geheten bij de vereniging.

 6 mei 2021 14:00
Taxateurs introduceren Bureauwaardering; een hybride taxatievorm Brancheorganisaties NVM, Vastgoedpro en VBO lanceren per 1 juli 2021 een model Bureauwaardering, een nieuwe hybride taxatievorm.

Meer nieuws

Vind een NVM makelaar


 Evenementen

jun
26
The Voyager
Energieplein, Dordrecht