NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Neem je eigen NVM aankoopmakelaar mee!


27 maart 2023
00:00

Tijdens de NVM Open Huizen Dag heb je een leuk huis te koop zien staan en je bent dolenthousiast. Heel fijn natuurlijk! Maar het kopen van een woning is een grote investering en een serieuze stap, dus zorg wel dat het beeld dat je van de woning hebt realistisch is. Kijk bijvoorbeeld naar de technische staat en stel er vragen over tijdens de bezichtiging.

Laat je bij de aankoop van je droomwoning altijd goed informeren over belangrijke zaken, zoals onderzoeksplicht, bouwkundige keuring, speciale clausules en energielabel. En, neem je eigen NVM aankoopmakelaar mee! Hij checkt zaken waar je als (potentiële) koper vaak weinig oog voor hebt. Voldoet het huis wel aan al je wensen? Is het een goede investering? Zijn er geen verborgen gebreken?

Je NVM makelaar geeft je gegarandeerd zijn eerlijke mening en vakkundige kijk op de woning. Als hij de aankoop onverstandig vindt, hoor je dat ook. En hij adviseert je natuurlijk over een realistische prijs. Zo weet je zeker dat jouw droomhuis geen miskoop wordt!
Kijk hier voor een NVM aankoopmakelaar bij jou in de buurt: vind jouw NVM aankoopmakelaar

NVM ZHZ

Categorie├źn

Regionaal nieuws

Nationaal nieuws