NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Vind een NVM makelaar in Alblasserdam

De NVM makelaar staat voor deskundigheid,
betrouwbaarheid en zekerheid.

Vind een makelaar in Alblasserdam!

Gezellig dijkdorp in groene omgeving

Alblasserdam is een plaats in de provincie Zuid-Holland. Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen behoudens de buurtschap Kortland. Alblasserdam telt ruim 20.000 inwoners.

Alblasserdam, omgeven door water en groen, is een gemeente in de Alblasserwaard en maakt deel uit van de Drechtsteden. Het dijkdorp, dat tussen de rivieren de Alblas en de Noord ligt, heeft nog steeds een herkenbaar historisch karakter

In Alblasserdam kun je landelijk wonen, terwijl je er wel alle dagelijkse voorzieningen hebt. Van een ruim winkelaanbod met een overdekt winkelcentrum tot leuke eetgelegenheden en terrasjes. Ook is er een cultureel centrum met een bioscoop.

Het dorp kent bovendien een rijk verenigingsleven en biedt tal van recreatiemogelijkheden, waaronder een overdekt zwembad, een sporthal, sportparken, maneges en recreatieplas het Lammetjeswiel.

Ook qua omgeving is Alblasserdam een ideale plek om te wonen, je bent namelijk zo in het buitengebied. Waar je wandelend, per fiets of op het water van de natuur in de Alblasserwaard kunt genieten. Ook het beroemde molengebied Werelderfgoed Kinderdijk is dichtbij. Tegelijkertijd zijn de stedelijke gebieden ook prima te bereiken. Via de uitvalswegen ben je snel op de A15, en de waterbus brengt je naar Dordrecht of Rotterdam.

 

 

Makelaars in Alblasserdam

Gevonden kantoren (1)
Plaats
NVM Makelaar
Haven 25
2951 GC Alblasserdam
078 691 22 66
alblasserdam@veldhoen-romeijn.nl
www.veldhoen-romeijn.nl
W. Romeijn
1

Vind een NVM makelaar in de buurt

Plaatsnaam Naam makelaar