NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Vind een NVM makelaar in Goedereede

De NVM makelaar staat voor deskundigheid,
betrouwbaarheid en zekerheid.

Vind een makelaar in Goedereede

 

 

Vestingstadje omringd door natuur


De gemeente Goedereede bestaat uit Goedereede, Ouddorp en Stellendam. De plaats Goedereede is een mooi vestingstadje op het eiland Goeree-Overflakkee. Het pittoreske haventje, de karakteristieke woningen en de schitterende natuurgebieden die Goedereede omringen, maken het tot een heerlijke woonplaats.


Het is alsof de tijd heeft stilgestaan in het centrum van het middeleeuwse stadje, met zijn authentieke patriciërshuizen, oude haven en nauwe straatjes. Tegelijkertijd zijn er in het centrum voldoende winkels voor de dagelijkse boodschappen en op de Markt vind je een aantal gezellige restaurants en terrasjes.


Zoek je ruimte, rust en een gemoedelijke sfeer maar wil je niet te ver van de Randstad wonen? Dan is dit een perfecte plek. Goedereede ligt ingesloten tussen het Grevelingenmeer en de Noordzee, dus je kunt het buitenleven altijd opzoeken als je wilt. Ga bijvoorbeeld fietsen of wandelen door het natuurgebied de Kwade Hoek. Maar via de N57 rijd je ook zo naar Ouddorp, Middelharnis, Renesse, Brielle, Spijkenisse of Rotterdam, en Goedereede is goed bereikbaar per openbaar vervoer.

 

 

Makelaars in Goedereede

Gevonden kantoren (1)
Plaats
NVM Makelaar
Varkensmarkt 11
3252 BT Goedereede
088 496 93 00
info@tanisakershoek.nl
www.tanisakershoek.nl
J.H. Tanis
1

Vind een NVM makelaar in de buurt

Plaatsnaam Naam makelaar