NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Vind een NVM makelaar in Leerdam

De NVM makelaar staat voor deskundigheid,
betrouwbaarheid en zekerheid.

Vind een makelaar in Leerdam!

 

 

Veelzijdige plek aan de Linge

Leerdam staat bekend om zijn glaswerk en lekkere kaas en het sfeervolle stadje aan de rivier de Linge is ook een heel fijne, veelzijdige plek om te wonen. Dankzij de rijke geschiedenis, groene omgeving, uitstekende voorzieningen en betaalbare huizen.
Het oude centrum met zijn karakteristieke gebouwen kent veel historische plekken, zoals de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden en de antieke stadsmuur, de Zuidwal. Dankzij de verschillende leuke winkels, horecagelegenheden en galeries is er bovendien genoeg te beleven.


Vanuit Leerdam ben je ook zó midden in de natuur. De talloze wandel- en fietsroutes door het afwisselende landschap brengen je langs polders, slingerende dijkjes en fruitboomgaarden die in het voorjaar prachtig in bloei staan.
Doordat Leerdam dicht bij snelwegen ligt (A2, A15 en A27) en over goede ov-verbindingen beschikt, zijn grote steden als Breda, Utrecht, Rotterdam en Den Bosch heel gemakkelijk te bereiken.

Voorzieningen Leerdam

Er zijn voldoende scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, sportverenigingen, winkelcentra, supermarkten en lokale winkels. Leerdam is aangesloten op het Arriva-net en heeft een spaarwegstation. Er bestaan plannen om een tweede station te openen.

Geschiedenis

Leerdam komt voor het eerst ter sprake in 1143. Het riviertje de Linge, omgeven door rietwallen en veel waterlelies, bepaalt mede de sfeer van het landschap. De prachtige historische gebouwen tonen de rijke historie van de stad. De monumentale stadsmuur aan de Zuidwal en de grachten laten zien hoe versterkt de stad Leerdam was. Leerdam is bekend om de Leerdammer kaas en de Glasfabriek Leerdam.

Bronvermelding: Wikipedia

Makelaars in Leerdam

Gevonden kantoren (3)
Plaats
NVM Makelaar
Meent 10
4141 AC Leerdam
0345 61 96 33
info@mastermakelaars.nl
www.mastermakelaars.nl
W. van der Mijden
Voorwaartsveld 5A
4142 DA Leerdam
0345 63 21 00
info@vanekerenkuiper.nl
www.vanekerenkuiper.nl
D. Kuiper
Westwal 34
4141 AP Leerdam
0345 59 93 94
info@vandenbergmakelaars.nl
www.vandenbergmakelaars.nl
1

Vind een NVM makelaar in de buurt

Plaatsnaam Naam makelaar