NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Vind een NVM makelaar in Middelharnis

De NVM makelaar staat voor deskundigheid,
betrouwbaarheid en zekerheid.

Vind een makelaar in Middelharnis!

 

 

Levendig dorp op Goeree-Overflakkee

Middelharnis maakt deel uit van de gemeente Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland. Middelharnis telt ruim 7.000 inwoners en vorm samen met Sommelsdijk (ruim 7.500 inwoners) één woonkern die een een centrumfunctie heeft op het eiland Goeree-Overflakkee.

Middelharnis (ruim 18.000 inwoners) vormt het bruisende hart van Goeree-Overflakkee. Een gewilde, landelijke plek om te wonen, en toch met voldoende stedelijke voorzieningen.

'Menheerse’

In het sfeervolle historisch centrum van ‘Menheerse’ vind je de gezellige oude haven, karakteristieke gebouwen en de populaire jachthaven met verschillende horecagelegenheden. Bovendien heeft het dorp een aantrekkelijk shopaanbod: winkels voor de dagelijkse boodschappen, maar ook originele speciaalzaken en leuke boetiekjes.

Rust, ruimte en natuur

Verder beschikt Middelharnis over tal van faciliteiten op het gebied van onderwijs, kinderopvang, gezondheidszorg, sport en cultuur.
Ook voor rust, ruimte en natuur ben je hier aan het goede adres. Denk aan het weidse polderlandschap, het Haringvliet en het Grevelingenmeer (ideaal voor de watersport). En binnen een halfuur ben je bij de mooie stranden van Ouddorp aan Zee.
Voor het stadse leven kun je onder andere naar Rotterdam, Zierikzee, Roosendaal en Antwerpen, stuk voor stuk goed te bereiken vanuit Middelharnis.

 

Makelaars in Middelharnis

Gevonden kantoren (2)
Plaats
NVM Makelaar
Langeweg 2a
3241 KA Middelharnis
0187 47 02 72
info@struijkstruijk.nl
www.struijkstruijk.nl
I. Kuin-Horstink
Doetinchemsestraat 3
3241 AA Middelharnis
0187 48 63 43
info@vrmakelaardij.nl
www.vrmakelaardij.nl
A.H.C. van Rossum
1

Vind een NVM makelaar in de buurt

Plaatsnaam Naam makelaar