NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Vind een NVM makelaar in Oostvoorne

De NVM makelaar staat voor deskundigheid,
betrouwbaarheid en zekerheid.

 

Vind een makelaar in Oostvoorne.

Oostvoorne

In Oostvoorne heerst er nog een echt dorpsgevoel, terwijl je er ook alle benodigde voorzieningen vindt, zoals verschillende scholen, winkels en sportverenigingen. Bovendien is de charmante badplaats omgeven door groen en water.

Uitwaaien op het Noordzeestrand, (kite)surfen op het Oostvoornse Meer, fietsen door de bossen, wandelen in de Voornse duinen met haar unieke flora en fauna… Oostvoorne biedt meer dan genoeg recreatiemogelijkheden voor natuurliefhebbers en watersporters.

Vanuit Oostvoorne ben je zo in Rotterdam, Spijkenisse, Brielle en Hellevoetsluis. En het is ook een prima uitvalsbasis voor de Maasvlakte, Europoort en Botlekgebied.

Voorzieningen

Er zijn voldoende scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, tal van sportverenigingen en winkelcentra, supermarkten en lokale winkels. Oostvoorne is aangesloten op het Connexxion-net. Er is een prachtige variatie aan natuur en landschap met rust en stilte.

Geschiedenis

De naam Voorne werd voor het eerst in 1100 genoemd. Vanaf 1350 begon zich een dorp te vormen. Oostvoorne is door de vakantiegangers ontdekt en in 1946 ontstond het recreatiecentrum Kruininger Gors, een groots opgezet terrein waar in het hoogseizoen ruim 10.000 gasten verblijven.

Bronvermelding: Wikipedia

Makelaars in Oostvoorne

Gevonden kantoren (2)
Plaats
NVM Makelaar
Voorweg 2
3233 SK Oostvoorne
0181 48 40 00
oostvoorne@kolpavanderhoek.nl
www.kolpavanderhoek.nl
A. van der Hoek
Voorweg 31 A
3233 SJ Oostvoorne
0181 48 33 02
info@dubufmakelaardij.nl
www.dubufmakelaardij.nl
E.E.M. Rietdijk
1

Vind een NVM makelaar in de buurt

Plaatsnaam Naam makelaar