NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Vind een NVM makelaar in Poortugaal

Dorps wonen, dicht bij de grote stad (Rotterdam) én bij de natuur. Dat kan in het gezellige Poortugaal. Eeuwen geleden was het een boerendorp voor vlas-, groente- en fruitteelt, maar inmiddels is het dorp in de gemeente Albrandswaard met zijn tijd meegegaan en vind je er veel méér dan alleen boerenbedrijven.

Vind een makelaar in Poortugaal!

Poortugaal

Dorps wonen onder de rook van Rotterdam

De dorpskern is bereikbaar via karakteristieke dijken waarlangs lintbebouwing is ontstaan. Poortugaal is dan wel een dorp, maar je kunt er prima terecht voor al je dagelijkse boodschappen, in de supermarkten of de andere winkels die verspreid door het dorp te vinden zijn. Ook heb je in Poortugaal allerlei eetgelegenheden, van snackbar tot restaurants.


In Poortugaal zijn verschillende recreatiemogelijkheden. Er is een golfcenter, er zijn tennis-, korfbal- en voetbalverenigingen, en de Albrandswaardse haven vormt een uniek natuurgebied met bijzondere vogels en planten. Je kunt bovendien mooie fiets- of wandeltochten langs het water van de Oude Maas maken. Of in de Polder Albrandswaard genieten van de prachtige groene vergezichten, dijken en watergangen.


Poortugaal is centraal gelegen tussen de Oude Maas en de A15. Steden als Rotterdam, Delft en Den Haag zijn snel bereikbaar. Bovendien heeft Poortugaal een eigen metrostation en daarmee een snelle verbinding met het centrum van Rotterdam.

 

Makelaars in Portugaal

Gevonden kantoren (2)
Plaats
NVM Makelaar
Welhoeksedijk 2a
3171 TB Poortugaal
010 50 11 810
info@hf-makelaars.nl
www.hf-makelaars.nl
C. Martens
Waalstraat 2B
3171 BD Poortugaal
010 50 13 177
info@bakker-bakker.nl
www.bakker-bakker.nl
A.P. Bakker
1

Vind een NVM makelaar in de buurt

Plaatsnaam Naam makelaar