NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Vind een NVM makelaar in Rotterdam-Hoogvliet

De NVM makelaar staat voor deskundigheid,
betrouwbaarheid en zekerheid.

Vind een makelaar in Rotterdam-Hoogvliet!

Rotterdam-Hoogvliet

Rustige buurt met alle voordelen van de grote stad

Er zijn voldoende scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, tal van sportverenigingen en winkelcentra, supermarkten en lokale winkels. Hoogvliet ligt aan de A4 en de A15. De Groene Kruisweg die Hoogvliet doorkruist is de op één na langste weg. Rotterdam-Hoogvliet is aangesloten op het Rotterdamse metronet en op het RET-net.

Voormalig dorp Hoogvliet is vandaag de dag een stadsdeel van Rotterdam. Het ligt aan de zuidkant van de havenstad, langs de oevers van de Oude Maas. Je geniet er van de voordelen van de grote stad, terwijl je in een rustige, gemoedelijke buurt woont. De combinatie van ruimte, groen en bedrijvigheid maakt Hoogvliet een prettige plek.

Hoogvliet bestaat uit de wijken Hoogvliet Noord en Hoogvliet Zuid, die nog verder onderverdeeld zijn in acht deelgebieden. Direct in de buurt vind je alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals scholen, supermarkten, winkelcentra, sportfaciliteiten en horecagelegenheden. Verder is er in Hoogvliet een jachthaven, een manege en een kinderboerderij.

Doordat Hoogvliet wordt omgeven door een 10 kilometer lange recreatieve route, de Groene Gordel, kun je er fijn wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Maar dankzij de centrale ligging en goede ontsluiting, ben je via de A15 en A4 ook zo in Den Haag of Hoek van Holland. En er is prima openbaar vervoer: Hoogvliet beschikt over drie metrostations en diverse buslijnen, waardoor je makkelijk naar bijvoorbeeld Rotterdam en Schiedam reist. 

 

Makelaars in Rotterdam-Hoogvliet

Gevonden kantoren (1)
Plaats
NVM Makelaar
Middenbaan Noord 124
3191 EK Rotterdam-Hoogvliet
010 216 11 10
info@synchrowonen.nl
www.synchrowonen.nl
Drs. H.J. Mol
1

Vind een NVM makelaar in de buurt

Plaatsnaam Naam makelaar