NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Zoek een NVM Makelaar in Werkendam

De NVM makelaar staat voor deskundigheid,
betrouwbaarheid en zekerheid.

Vind een makelaar in Werkendam!

Werkendam

Biesboschdorp met voorzieningen

Houd je van rustig wonen in een dorpse sfeer maar wil je wel graag voorzieningen in de buurt? Werkendam voldoet aan die wens. Het plattelandsdorp kent veel bedrijvigheid in de agrarische sector maar heeft óók tal van faciliteiten.


Het Brabantse dorp behoort samen met Aalburg en Woudrichem sinds 2019 tot de gemeente Altena. Het oude centrum van Werkendam kent diverse historische panden, van voormalige griendbaronnen, doctoren en andere welgestelden uit vroeger tijden.


Van oudsher is Werkendam een plattelandsgemeente, maar het dorp heeft zich de laatste vijftig jaar ontwikkeld tot een moderne samenleving met eigentijdse voorzieningen. Er is een uitgebreid winkelaanbod met onder andere supermarkten, een Hema, warme bakkers, slagers en kledingwinkels. Verder zijn er vijf basisscholen in het dorp en heeft Werkendam een bloeiend verenigingsleven met verschillende sport- en muziekverenigingen.


Voor ontspanning kun je terecht in onder meer de sporthal, het zwembad, op het voetbalveld of de tennisbaan. En aangezien Werkendam gedeeltelijk in de prachtige natuur van De Biesbosch ligt, is de waterrijke, groene omgeving ideaal voor vaarliefhebbers, wandelaars en fietsers.


De ligging van Werkendam is centraal: aan de Merwede en aan de A27 richting Utrecht of Breda.
 

Makelaars in Werkendam

Gevonden kantoren (2)
Plaats
NVM Makelaar
Hoogstraat 44
4251 CM Werkendam
0183 30 10 00
info@paansmakelaars.nl
www.paansmakelaars.nl
Y.M.T. Paans
T.J.M. Ronde
M.C. Verhagen
Hoogstraat 24
4251 CL Werkendam
0183 50 51 24
werkendam@hofstedemakelaardij.nl
www.hofstedemakelaardij.nl
K.E.T. Bakker
A. Boon
1

Vind een NVM makelaar in de buurt

Plaatsnaam Naam makelaar