NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Vind een NVM makelaar in Asperen

De NVM makelaar staat voor deskundigheid,
betrouwbaarheid en zekerheid.

Vind een makelaar in Asperen.

Historisch plaatsje aan de Linge

Asperen ligt in het hart van Nederland, in de nieuwe gemeente West Betuwe. Het karakteristieke stadje aan de rivier de Linge maakt onderdeel uit van de Hollandse Waterlinie.

De prachtig gerestaureerde stadswal en Fort Asperen wijzen op een rijke historie. Die ook zeer voelbaar is in de kleine straatjes en monumentale panden van de oude stadskern. Je waant je er in de middeleeuwen.

Voorzieningen

Voor je dagelijkse levensbehoeften kun je prima terecht in Asperen, want het ruim 3.200 inwoners tellende stadje beschikt onder meer over een bakker, supermarkt en bloemist. Verder vind je er een dorpshuis, een peuterspeelzaal, twee basisscholen, een tandarts en een gezondheidscentrum.


Op sportief gebied valt er van alles te beleven. Zo zijn er diverse sportverenigingen, kun je in de zomer naar de grote zwemplas Het Galgenwiel en biedt De Schildkamp een unieke ‘Indoor Outdoor Experience’ met zijn hotel, restaurant, sportzalen en bowlingbanen. In de groene omgeving kun je bovendien verschillende wandel- en fietsroutes volgen.


De glasstad Leerdam ligt om de hoek en iets verderop heb je vestingstad Gorinchem. Bovendien zijn vanuit Asperen de snelwegen A15 en A27 makkelijk en snel te bereiken.

 

Makelaars Asperen

Gevonden kantoren (1)
Plaats
NVM Makelaar
Stadhuisstraat 2
4147 CE Asperen
088 00 44 244
info@landerije.nl
www.landerije.nl
G.J. Temminck
1

Vind een NVM makelaar in de buurt

Plaatsnaam Naam makelaar