NVM makelaars in Rotterdam Zuid-Holland Zuid
Contact    Inloggen       Zoek jouw NVM Makelaar

Vind een NVM makelaar in Zwijndrecht

Zwijndrecht heeft veel te bieden als woonplaats. In het groene stadsdorp aan de Oude Maas kun je ontspannen wonen, tegen een betaalbare prijs.

Vind een makelaar in Zwijndrecht!

 

Wonen in Zwijndrecht? 

Groene gemeente & optimale uitvalbasis

Zwijndrecht, gelegen op het riviereneiland IJsselmonde, is een gemeente in Zuid-Holland en telt ruim 44.000 inwoners. Sinds 2003 maakt ook de voormalige gemeente Heerjansdam deel uit van de gemeente Zwijndrecht. Samen met nog andere buurgemeenten maakt Zwijndrecht deel uit van de Drechtsteden.

Zwijndrecht heeft veel te bieden als woonplaats. In het groene stadsdorp aan de Oude Maas kun je ontspannen wonen, tegen een betaalbare prijs. Je vindt er bovendien uiteenlopende wijken: van stedelijk tot landelijk en van ouderwets tot modern. Voor elk wat wils.

Drierivierenpunt

De gemeente is gelegen aan het bekende ‘Drierivierenpunt’. Dit is het drukst bevaren punt van Nederland, waar de rivieren Noord, Oude Maas en Beneden-Merwede samenkomen. Je hebt vanaf de oever aan de Oude Maas een prachtig uitzicht op de oudste stad van Holland: Dordrecht.

De meeste wijken in Zwijndrecht zijn ruim van opzet en bevatten veel groen, met veel tuinen en grote binnenstedelijke parken. Groen vind je behalve in de wijken ook in dichtbijgelegen recreatie- en natuurgebieden, zoals Hooge Nesse, Develbos, Waalbos en natuureiland Sophiapolder.

Verder biedt Zwijndrecht voldoende scholen, een actief verenigingsleven en veel sportvoorzieningen, zoals Sportcomplex De Hoge Devel.

Optimale uitvalbasis

Zwijndrecht is een optimale uitvalbasis, want de bereikbaarheid is uitstekend, zowel via de weg (A16), via het spoor als via het water uitstekend. In minder dan 20 minuten ben je in Rotterdam en in een halfuurtje in Breda. Er zijn goede treinverbindingen richting Rotterdam, Den Haag en Leiden.

 

Makelaars Zwijndrecht

Gevonden kantoren (4)
Plaats
NVM Makelaar
Stationsweg 35
3331 LM Zwijndrecht
078 612 28 00
info@bremavo.nl
www.bremavo.nl
G. Roos
Burg. Jansenlaan 57
3331 HD Zwijndrecht
078 612 87 33
info@demooijmakelaardij.nl
www.demooijmakelaardij.nl
H.J.N. de Mooij
Laan van Walburg 8
3332 GJ Zwijndrecht
078 620 57 77
zwijndrecht@waltmann.com
www.waltmann.com
H.J.P.M. Magielse
Burgemeester de Bruïnelaan
3331 AD Zwijndrecht
078 20 34 030
info@noltenmakelaardij.nl
noltenmakelaardij.nl
F.G. Nolten
1

Vind een NVM makelaar in de buurt

Plaatsnaam Naam makelaar